v0213.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Banläggning Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2010-07-12

 

Sedan jag för drygt en vecka sedan kom hem från Idre och Idreveckan, har jag ett flertal gånger fått frågan vad jag gör nu om dagarna. Jag hör att frågeställarna förväntar sig att jag skall svara: sover, sover, sover. De vet att min nattsömn den sista månaden före Idretävlingarna inskränkte sig som vanligt till högst fyra timmar per natt och de tycker då att jag nu har mycket att sova ifatt.

Nu känns det inte riktigt så. Urladdningen inför och under Idreveckan har jag gjort i 36 år i följd, så den har nog byggts in i min kropps årsrytm vid det här laget.

Och direkt vid hemkomsten från Idre satte jag igång med banläggningen till nästa års tävlingar däruppe i vildmarken. Jag skall lägga ca 165 banor till de fem tävlingsdagarna nästa år och det betyder som vanligt att jag i snitt skall producera nästan en bana varannan dag året runt. Så är det år ut och år in.

Så det där med att sova; nää.

På lördag åker jag till södra Spanien i tio dagar. Vad gör jag då på stranden mer än solar och badar? Lägger banor, förstås. Andra läser böcker eller löser korsord. Jag föredrar banläggning på en karta med orörd vildmark.

Fast även här hemma i vårt fantastiska sommarväder har jag haft mysig miljö att lägga banor i ..... 

 
< Föregående   Nästa >© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.