v3318.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Kart-Bosses blogg arrow 2010 Juli arrow Banläggning med vyer
Banläggning med vyer Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2010-07-28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För några inlägg sedan visade jag hur jag sysslade med banläggning, drivandes runt av sommarvindar i min pool i Leksand. När jag förflyttade mig till Nerja i södra Spanien, fortsatte jag banläggningen men nu var hela härliga soliga Medelhavet min utsikt.

Hade jag svårt att tänka mig idreterrängen med dess krävande sluttningar, behövde jag bara lyfta blicken mot bergen som tornade upp sig tvärhöga direkt bortom staden.

Och brände solen för gassande varmt, hade jag bara att hoppa i takterrasspoolen bredvid mig eller svinga mig ned via någon av palmstammarna som ledde till den lilla beachen rakt under mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nerja är staden som aldrig sover. Klockan sex på morgonen stänger de sista barerna när andra öppnar för frukost. Till långt in på småtimmarna strosade massor av människor runt, runt på de smala, bilfria gatorna i de gamla kvarteren som jag bodde i. Jag hade två balkonger och under båda vimlade ständigt dessa sorlande människoströmmar.

Men vid soluppgången lugnade staden ned sig en stund och då syntes bara någon morgonfågel i soldiset, någon fiskare som sakta tog sig ut på havet och så jag och mina kartor på takterrassen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
< Föregående   Nästa >© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.