v0213.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Kart-Bosses blogg arrow 2011 Mars arrow Skilda världar
Skilda världar Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2011-03-03Idag sken solen värmande in genom fönstret på mig. Jag kände genast att jag måste plocka upp barmarksbilder från Idrefjällen på datorskärmen. Värmen i solstrålarna var så äkta att jag helt flummade in i sommartankar. Bilden på träningskontrollen där i botten av dödisgropen, fick mig att i andanom höra humlor mumla vid solväggen utanför mitt hus och jag tänkte på grönskande björkar.

Det var bara att plocka fram kortbyxorna och leta reda på träskorna.

..... men innan jag gick ut i solen, råkade jag titta ut genom köksfönstret. Vilken chock!  ......Samtidigt kom jag att tänka på att den 15:e i nästa månad avgörs natt-SM. Jo då, ni läste rätt. Svenska Mästerskapen i nattorientering. Då har inte snön utanför mitt köksfönster hunnit försvinna ännu. Ändå bor jag så långt ned i Sverige som i mitten av Dalarna. Rättvisa förutsättningar för alla? Förstås inte. Ändå kallas det för ett svenskt mästerskap.

Fanns det ingen ljummen, mörk onsdagskväll i slutet av augusti ledig för årets viktigaste nattorientering? Ja, så alla i Sverige fick en sportslig chans att träna natt i snöfri terräng?


..... tänkte inte på det .....

 

 
< Föregående   Nästa >© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.