v0213.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Kart-Bosses blogg arrow 2011 Oktober arrow Ord och grankottar
Ord och grankottar Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2011-10-18


Det här med att dagligen försöka att producera en text på bloggen, betyder att jag hela tiden i bakhuvudet lever med tankar på nästa utlägg.

Något händer omkring mig och det ger en impuls till vad jag skall skriva. Själva skrivandet går fort – men sedan handlar ganska ofta det färdigskrivna om något helt annat, långt ifrån det som var upprinnelsen till idén.

Det är märkligt.

Tur att jag inte är journalist och blir utsänd att skildra en trafikolycka. Jag börjar skriva om den – men kommer tillbaka till tidningen med en text om en vacker torrstubbe på Himmeråsen. Det vore kanske inte så lyckat.

Däremot blev förstås en del politiker, som gjort något snedsteg, jätteglada om jag hade i uppdrag att skriva om detta – men det blev en artikel om en naturskön orienteringskontroll i sluttningen mot Buruskön i stället. Kan det bero på att jag tycker att trafikolyckor och snedstegspolitiker är tråkiga saker att läsa och skriva om?

Ibland blir resultatet av mina ordansamlingar dessutom verkligen sisådär. Det hela känns sämre än ett nödrim på en julklapp ...

Då är det skönt att gå ut i skogen och sparka på några grankottar.

(Vad nu dom har gjort mig för ont ...)


Det här blev ett typiskt grankottssparkarutlägg.

 

 
< Föregående   Nästa >© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.