v0213.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Om 10milanatt Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2012-05-05

Jag kommer inte att ha något favoritlag när jag följer 10milaorienteringen i natt. Idrefjällens Orienteringsklubb har ju inget eget lag. Det är svårt att få ihop något sådant, då klubbens ende aktive, Göran, annars springer Öppen Motion 5, eller något liknande. Också det är ganska sällan.

Det skulle vara jobbigt för mig som lagledare att ha tillgång till bara en löpare - men det förenklar förstås laguttagningen avsevärt. Man kan säga att jag toppar laget på varje sträcka med den vassaste orienteraren vi har i klubben.

Jag kanske skall ringa Percy Nilsson och fråga om vi skall ordna till ett slagkraftigt 10mila-lag till nästa år. Hans Malmö Redhawks var ju inte mycket till ishockeylag, så han lämnade dem. Percy är ju van vid ishockeylöner, så jag tror att vi får ihop ett hyfsat 10milalag om löparna får månadslöner i 200.000-kronorsklassen.

Det skulle förstås vara intressant att pröva.
Mest kanske för att få höra vilket himla liv det skulle bli i den svenska orienteringsvärlden.

Jag har alltså inget favoritlag när jag följer 10mila genom natten. I stället tycker jag att det är intressant att se hur olika löpare reagerar i de situationer som uppstår under tävlingens gång - för orientering är en individuell sport även på en stafett.

 

 
< Föregående   Nästa >© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.