v0213.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Kart-Bosses blogg arrow 2015 November arrow I skarven av två säsonger
I skarven av två säsonger Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2015-11-15Det har i några dagar blivit ett antal utlägg här på bloggen om golf i sydligare nejder, blandat med några stänk av orientering. Men igår bytte jag golfklubborna mot badmintonracketen, för här i Dalarna börjar inomhussäsongen nu på allvar, trots att snön ännu inte fallit.

Svenska skidlandslaget fick under veckan flytta sitt snöläger till Idre Fjäll och Tove Alexandersson med några andra skidorienterare har också tränat under gångna veckan på detta idrottscentrum. Tove har alltså på samma plats kunnat åka skidor på konstsnöbanan, rullskidor på rullskidbanan och tränat barmarksorientering i vildmarksterrängen. Tala om att kunna utföra allsidig träning vid samma tidpunkt!

Igår var det OL-gala i Göteborg, men intressantare för mig var att Leksand spelade ishockey (eller vad det nu heter det som Leksand för närvarande sysslar med) uppe i Sundsvall och att Munskänkarna här i Leksand hade provning av några av Systembolagets nya viner. Idrottsgalor är ett förlegat tjafs som rullar på i gamla dösnackspår, ofta utan att de premierade är på plats. Vid de tillfällena går luften ur hela tillställningen.

Nu stänger jag golfsäsongen med denna golfbollbild men som söndagsnöje kan ni läsa min gamla betraktelse av golf/orientering.

 

 
< Föregående   Nästa >© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.