v3318.jpg
kb_logo.png, 1 kB
En lugn vy Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2015-11-20



De senaste dagarna har vi i Sverige sett många bilder och videos från Paris som inte gör oss glada. Även i vårt ganska lugna land råder det plötsligt en viss oro och i varje fall största delen av vår regering har snabbt ändrat sin tidigare naiva uppfattning om det allvarliga läget.

Som en motvikt till alla eländesbilder känns det skönt att få kisa ut över ett lugnande landskap och därför blir det idag en stillsam bild över ett vackert område i Idrefjällen. En vy som deltagarna i Idreveckan har sett många gånger. Gränsar till den sluttande, svårorienterade "Bermudatriangeln" – men här har också fjälletapper dragit fram bort mot Städjan som skymtar i bildens bakgrund.

Trots att löven på träden har ett utsatt läge i höstvinden, visar de upp sig och lyser färgstarkt. När skall vår statsminister Löfven göra som löven? Han verkar rädd för att falla till marken när det blåser? Eller också gillar han inte Björklöven för att han håller på Modo. Vad vet jag?

Det kan också vara som någon underfundigt twittrade:
"Tänker på barnprogrammet "Vilse i pannkakan" varje gång vår Statsminister uttalar sig, vet inte riktigt varför".


....... men nu skall jag vara snäll och i stället putsa min badmintonracket ..... för i morgon är det dags för ännu ett svettigt träningspass .....

 

 
< Föregående   Nästa >



© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.