v0102.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem
Välkomna till Kart-Bosses "Dagliga Reflexioner" Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2007-03-18

Välkomna till Kart-Bosses "Dagliga Reflexioner"! Här kommer jag att skriva om Orientering, Kartor, Banor och andra intressanta händelser som ligger mig nära.

Det blir förstås mycket som handlar om eller anknyter till Idreveckan på Idre Fjäll. Jag kommer att visa och analysera banor / intressanta sträckor från Idreveckor som varit. Det blir fler naturskildringar från mina vandringar i tävlingsområdena, många nya fotos från både orienteringarna och naturen. Och så har vi arrangörsgruppen Klantklubben - som officiellt bär namnet Idrefjällens Orienteringsklubb. Från mer än 30 års arrangemang av Idreveckor, finns det mycket som har hänt som inte får falla i glömska ...

Det kommer också glimtar från många andra vardagliga händelser. Som t ex att jag igår, lördag, var på Dalarnas Orienteringsförbunds tävlingsledarträff inför tävlingarna detta år. Allan Magnusson har lotsat oss igenom vad vi bör tänka på före och under våra arrangemang, nyheter som gäller för arrangörer detta år m.m. Allt för att vi skall göra så proffsiga arrangemang som möjligt här i Dalarna.

Lördagseftermiddagen ägnade jag som vanligt åt att spela badminton. Det behövs som grundträning inför alla mil i tuff fjällterräng som väntar mig före och under Idretävlingarna.

Jag kanske inte heller kan avhålla mig från att kommentera något som händer i samhället i övrigt. Som t ex att igår blev Mona "det är häftigt att betala skatt, bara det inte gäller mig" Sahlin vald till ny partiledare för socialdemokraterna. Det må vi fira med en Toblerone. (Dock må vi köpa Tobleronen med egna fickpengar. Vi är väl inte dumma, eller ...)

Likaså må jag dystert konstatera att Leksands ishockeykrigare igår förlorade mot Björklöven och därmed torde de ha bränt alla sina chanser att gå upp i Elitserien i år. I alla matcher jag sett leksingarna spela, verkar de helt ha saknat ett eget, fungerande grundspel liksom att strukturen i powerplayspelet varit helt obefintlig (eller helt under isen, om ni så vill).

Leksands framgångsrikaste klubb just nu är i stället Leksands Orienteringsklubb och jag ser med spänning fram emot vad de kan åstadkomma i 10MILA och Jukola i år! Det ser verkligen lovande ut.

 
< Föregående

Rösta

Kända ordspråk, som orienterarna tolkar dem. Vilket är bäst?
 

Who's Online

Partners

Idre Fjäll

OPN

© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.