v3695.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Kart-Bosses blogg arrow 2009 Februari arrow JWOC – avslutande dagen
JWOC – avslutande dagen Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2009-02-01


Årets Junior-VM i skidorientering avslutades med stafetterna. Det svenska herrlaget stämplade fel på sista sträckan. Tjejerna däremot vann ganska enkelt. Det bör de också göra när laget innehåller följande toppåkare: Christina Lövald-Hellberg, Tove Alexandersson och Maria Nordström. Vilket lag!

Kartor med banor från veckans tävlingar finner ni här .

Den avslutande JVM-dagen började helt förträffligt för mig då Anders Johansson, pappa till Sveriges superelitorienterare Martin Johansson, kom fram till mig i starttältet där jag stod och ordnade med de tidtagningschip som åkarna skulle ha på benen. "Det här är till dig", sade Anders och räckte fram en äggkartong, samtidigt som han såg klurig ut. När jag öppnade äggkartongen så låg däri – en semla! En semla, hembakad av Anders fru, Elisabeth. Vilken rivstart på dagen!

När skidO-tävlingarna gick mot sitt slut, lämnade jag Grönklitt och hastade mot Leksand. Jag hann precis byta om till min badmintonmatch. En veckolångt genomfrusen Kart-Bosse värmde noga upp. Det gäller att vårda hälsenorna i denna racketsport. Trots den märkliga uppladdningen, träffade jag fjäderbollen – flera gånger .....

En skidO-bild från junior-VM i Grönklitt:

 

 
< Föregående© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.