v0122.jpg
kb_logo.png, 1 kB
En OL-profil Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2009-02-03

Har ni tänkt på att det är vissa personer som hör till orienteringssporten. Personer som oftast finns där på tävling efter tävling fast de inte tävlar själva. En stor sådan profil är Per Nylander, OL-fotografen och OL-skribenten från Sundsvall. Han verkar alltid dyka upp. Senast förra veckan på JVM i skidO i Grönklitt. När jag skulle ta bilden här nedan, stod han där. Det är så jag oftast ser honom. Aktivt fotograferande eller intervjuande.

Per ursäktade sig till mig för att han "förstörde" min bild – men så var det inte, Per. Det var faktiskt dig jag ville ha med på detta sätt på mitt foto. Här var det du som var stjärnan. Annars hade jag tagit ett steg åt höger och zoomat in pristagarna eller rundat dig till vänster så som jag åtskilliga gånger sett Leksands eminenta hockeyforwards göra med sina motståndare innan de skjuter mot målet.

Nu är det så att du hör till bilden när det gäller Orientering och därför ville jag ha detta foto. Det är så här vi alla ser dig!  Belamrad med kameror och i full aktion!

 

 
< Föregående   Nästa >© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.