v0122.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Kart-Bosses blogg arrow 2009 Mars arrow Andra solvarvet avklarat
Andra solvarvet avklarat Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2009-03-17

 

I dag blir det en semla på förmiddagen och en på eftermiddagen – och det beror inte på att jag vill höja vinsten i Siljans konditoris bokslut. Nej, anledningen är en helt annan, även om jag värnar varmt om detta favoritställes fortlevnad.

Jaha, tänker ni nu. Inte nog med att han springer omkring med babynappar i munnen om dagarna, nu har han börjat tröstäta också. Allt bara för att Leksand förlorar sina ishockeymatcher hela tiden.

Men så är det inte! (... tror jag ... )

Anledningen till firandet med semlor är nog i stället den att jag idag har bloggat mina dagliga reflexioner i precis två år. Detta är mitt 762:a utlägg under denna tid. Antalet besökare ökar fortfarande, märkligt nog. Trevligt är att så många icke-orienterare också finner något matnyttigt i det jag skriver (nu tänker jag inte på semlor). Det är många jägare och andra natur- och djurintresserade som skickar glada tillrop ibland, liksom naturfotografer och allmänt kartintresserade. Orienteringssporten har en bred tangering mot många områden i vårt samhälle.

Så detta är anledningen till att jag släntrar in på konditoriet nu vid tiotiden för en kaffe med semla, medan jag funderar på vad jag skall skriva om till i morgon. Jag känner mig som en dagstidning som för det mesta är utläst.

 

 
< Föregående   Nästa >© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.