v0122.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Kart-Bosses blogg arrow 2009 Maj arrow Fasta kontroller på Idre Fjäll
Fasta kontroller på Idre Fjäll Utskrift E-post
Skrivet av Kart-Bosse   
2009-05-24

 

Nu är två områden med fasta kontroller klara inför sommaren på Idre Fjäll. Dessutom hänger alla 25 Naturpasskontrollerna ute. Sedan i tisdags har min i många, många år anlitade trojka, Andy&Stefan, varit häruppe och satt ut dessa kontroller så att jag kunnat koncentrera mig på instundande Idreveckan.

Resterande kartor med fasta kontroller blir på årets tävlingsområden och de fungerar på kvällen efter det att respektive etapp har sprungits.

Denna gång hann A&S och jag inte utöva så mycket annan sport men det blev i alla fall två timmars bordtennis i Sporthallen. Något som M kommenterade: "Ni behövde väl röra er lite".

Annars räcker det gott och väl med sluttningarna häruppe. De suger all must ur benen under en dags vandring. Det verkar inte hjälpa hur mycket man håller igång i övrigt. Så A&S behövde sin kvällsstund ute på balkongen där de i solen funderade på om fondfjället Söl´n i Norge på riktigt heter Rendalssölen eller Rendals-ölen.

Jag tycker att fjället mest liknar Karl XII när han for till Norge en gång för mycket.Fjällmassivet Rendalssölen därborta i Norge, sett från Nipfjällets sydsluttning.  Foto: Kart-Bosse.

 

 
< Föregående   Nästa >© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.