v0122.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Gästbok

Gästbok

Skriv i gästboken


Kart-Bosse    04 augusti 2015 19:04 |
Kjell! Sprintstafetten tog jag aldrig del av – men hörde att Sverige inte hade en lyckad dag.
Sprinten började jag titta på – men insåg att sprint efter en stund inte är tv-vänligt då det springer orienterare överallt och det är svårt för tv-folket att veta vilka de skall följa. Trots att det hände saker ute på banan, måste de tydligen följa de startande i första hand. Märkligt.
Så jag slog av sändningen och läste resultaten när allt var över.
Medeldistansen idag har jag följt sändningarna ifrån. Nu hann tv-folket med att visa tävlingen och det gick att följa det hela.
Trevligt att Sverige plockar medaljer, trots ett sargat lag.

Kjell Larsson    02 augusti 2015 16:44 |
Jag såg på sprintstafetten på TV i går och det var väl inget fel på sändningen. Men jag vill ju inte påstå att jag blev engagerad i händelserna. Får hoppas att dagens sprintfinaler bjuder på lite mer. Helst en del komplicerade vägval.
Vad tycker du om tävlingarna, Bosse?

Kart-Bosse    31 juli 2015 20:23 |
Kjell! Jag har alltid gillat bollsporter när jag utövat dem själv. Spelar gärna badminton, tennis, pingis och nu också golf som kräver mer teknik och precision av utövaren. Samtidigt ger golfen sköna promenader i vackra landskap. Det är irriterande för mig att inte behärska golfen fullt ut och därför stretar jag på .....
Du nämner bilavgassporten sprintO som ett alternativ :-). Brr, det borde vara trängselskatt på sådan verksamhet .....

Kjell Larsson    29 juli 2015 09:54 |
Jag förstår inte att du kan ägna dig åt golf Bosse!
Det finns ju sprintorientering.

Inge Blomberg    07 juli 2015 21:36 | Gammelsätervallen
RatingRatingRatingRatingRating
:p Tack Bosse för din kartering av Nipfjället/Städjan naturreservat med omgivningar. Fantastiskt med en kvalitativ ol-karta över en så krävande terräng. Och likaledes Tack för din intresanta blogg med fokus på "Bermudatriangeln" Sluttningen söder om Nipstugan) Jag har några stugor vid Gammelsätervallen precis intill bansträckningen under den senaste Idreveckan. Alltså mitt i detta ol-paradis. Självklart ser jag med glädje att orienterare kommer för att bo och träna där. Kanske också ett litet tillskott till den förnämliga Idrefjällsanläggningen bara några km bort? Det vore kul om du tittar in nästa gång du njuter området. Välkommen. 8)


267
inlägg i gästboken

EasyBook

© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.