v3318.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Gästbok

Gästbok

Skriv i gästboken


Kart-Bosse    30 december 2012 22:34 |
Kjell! Jag har varit på utflykt ett par veckor och såg inte att du skrivit här.
När det gäller Leksands IF så består föreningen av flera bolag och en hård sanering pågår just nu med bl a en rekonstruktion där lönegarantin utfaller. När Jonas Bergqvist lämnade Leksand som vd var ekonomin i balans men sedan har det uppstått en del tunga surdegar som hela tiden kostar pengar, liksom den nybyggda arenan. En ekonomisk sanering pågår och jag tror att LIF slipar skridskorna så de till våren inte längre är på hal is.

Kjell Larsson    17 december 2012 22:06 | Brösarp
Tjänare Bosse!
Hörde just på TV att skattebetalarna skall betala lönen för överbetalda spelare i Leksand en månad.
Hitintills har väl bara kommuninvånarna betalat skattevägen och det är ju upp till dem om de vill stödja överbetalda spelare. Vad har en fantast för Leksand för åsikt?

Mikael    05 juli 2012 15:42 |
Aha, spännande. Det Bengt behöver är dock inte en ocadfil utan en bild som är georefererad, alltså en bild samt koordinater för den. Så det kanske går att exportera en georefererad bild ifrån ditt program också?
Var som sagt roligare när allt las in på runoway, men vi får hoppas Bengt lyckas komma igång med mapandcoach också, finns ju potential..

Kart-Bosse    05 juli 2012 13:41 |
Hej Mikael! Bengt har redan kontaktat mig.
Nu är det så att jag ritar ALLA mina kartproduktioner i FreeHand och inte i OCAD. Dessutom använder jag förstås macintoshdatorer när jag ritar och OCAD är inte anpassat att användas i Macar.
Så än har jag inte haft tid till att hitta vägar att spara om mina filer så de kan läggas ut på mapandcoach.se.

Mikael    05 juli 2012 11:58 |
Hej, du gillar ju att folk ritar i vägval efter tävling mm så min fundering är varför du inte kontaktat Bengt på mapandcoach.se och ladda upp tävlingarna där? Då kan de som sprungit med GPS ladda upp och sedan de som inte haft det kan rita.
Fortfarande inte för sent!


268
inlägg i gästboken

EasyBook

© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.