v3695.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Gästbok

Gästbok

Skriv i gästboken


Kart-Bosse    18 april 2009 14:27 |
Allan Pall! När jag tittar på kartorna över tävlingsområdet så tror jag inte på några större problem för de bästa lagen. Jag tror inte att orienteringen i terrängen skiljer lagen åt utan årets 10mila avgörs de sista 100 metrarna mellan ett antal lag. Det är tråkigt att de stora omkastningarnas tid är förbi men det gläder speakern.

ALLAN PALL    18 april 2009 09:52 |
TIO-MILA idag Bosse, Vad tror du? blir det i Orientering eller Terenglöpning. Vita banor med följa John karaktär eller blir det svår nattorientering med luriga gafflingar som kan bli utslagsgivande,Troligtvis blir det väl John som går segrande ur striden när krutröken har lagt sig. Eller vad tror du. Hälsningar:Allan :?

Kart-Bosse    01 april 2009 19:52 |
Du menar att det skulle ha hjälpt om dom fått på sig skridskorna??
På fullaste allvar??

Allan Pall    01 april 2009 17:52 |
Va fan! Vaktmästarn hadde ju glömt att ställa om klockan i Växjös omklädningsrum, så dom han ju inte få på sig skridskorna till nedsläpp i första perioden. Och dom Fega Leksingarna Dom var inte sena att dra nytta av det. Skjuta på matchen en kvart, NÄ NÄ inte Leksand inte, Och stackars målis. utan benskydd. Så egentligen vann Växjö med 2-0 :sigh

Kart-Bosse    30 mars 2009 22:36 |
Hör du, Allan Pall, såg du några växjöspelare på planen under matchen? Jag såg inga. Däremot hade smålänningarna satt ut en massa rundningsmärken på isen och klätt på dem Växjös klubbdress. Efter 17 minuter var matchen över. Sedan kunde leksingarna börja koncentrera sig på det tuffa kortspelet som väntade under bussfärden hem.


268
inlägg i gästboken

EasyBook

© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.