v0213.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Gästbok

Gästbok

Skriv i gästboken


Kart-Bosse    16 november 2008 09:43 |
Kan just tro det. Allan P är förstås en sådan där som vänder kappan efter vinden. Annars har han förstås god smak just nu då storväxta och skridskosnabba Växjö är ett intressant lag. Tyvärr tror jag att de inte orkar med att spela sin ishockey en hel grundserie utan snart dalar de i tabellen. Då byter förstås Allan P till något annat lag som utmanar Leksand ... AIK?

Andy    15 november 2008 23:50 |
Allan är ju en stor Växjö Fantast, Så han är i himlen just nu. Tar väl en vecka innan han landar.

Kart-Bosse    15 november 2008 23:31 |
Javisst, Andy! Det har börjat hända en del i Galleriet och det skall hända en del nästan dagligen här framöver. Jag har några hundra fotos som skall läggas ut.
Ett "Äntligen" från din kompis Allan Pall tolkar jag som något positivt. Han brukar ju inte vara så positiv i sina kommentarer men han verkar plötsligt ha kommit på bättre humör. Det är klart, Färjestad och Bofors vann ju av en tillfällighet sina senaste matcher i ishockeyn – och det påverkar förstås honom.

Andy    15 november 2008 09:00 |
Var inne och kollade galleriet, Där har det hänt lite kan man säja. Kul!
Och så hälsar Allan Pall också med ett Äntligen. :sigh

Kart-Bosse    05 november 2008 17:34 |
Hej Johan! När snö och vintermörker här framöver tar sitt djupa grepp om Sverige så kommer det en hel del från den gångna sommarens banor. En hel del har redan ritat in sina bravader och andra håller jag just på och skickar ut inritningskartor till.


267
inlägg i gästboken

EasyBook

© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.