v0102.jpg
kb_logo.png, 1 kB
Hem arrow Gästbok

Gästbok

Skriv i gästboken


Kart-Bosse    05 november 2008 17:34 |
Hej Johan! När snö och vintermörker här framöver tar sitt djupa grepp om Sverige så kommer det en hel del från den gångna sommarens banor. En hel del har redan ritat in sina bravader och andra håller jag just på och skickar ut inritningskartor till.

Johan    05 november 2008 17:08 |
Hallå!

Har du gjort några såna där roliga vägvalsanalsyer från årets tävlingar?

Kart-Bosse    25 oktober 2008 21:10 |
Ja du, Stefan, denna gästbok är en lugn plats. De två gästböcker som jag hade tidigare här, var det betydligt fler som skrev meddelanden i - men de gästböckerna var för mottagliga för spam så jag måste ta bort dem. Den här är betydligt säkrare.

När det gäller bloggen är det däremot massor av besökare in varje dag och då inte bara orienteringsintresserade utan också många naturälskande människor. Via mail vet jag att några inte kan börja sin arbetsdag förrän de har läst vad jag skrivit. Jag får nog snart en räkning från deras arbetsgivare.

Men här i gästboken råder det stora lugnet.

Stefan    24 oktober 2008 11:20 |
Att läsa i Bosses Gästbok är ungefär som TV serie Glamour eller Hem till gården det har inte hänt mycket efter tre månader (jag följer ej serierna de fins andra i mitt hus gör).
Men hoppar Bosse över två till tre dagar i sin Blogg blir man ju orolig är han sjuk eller har han gått vilse

Kart-Bosse    25 september 2008 01:35 |
Hej Stefan! Tack själv! Än en gång har du och Andy och Mysan betvingat sluttningarna häruppe och tillryggalagt många mil för att ta in de fasta kontrollerna. Det är sådant som känns i kroppen – men det härdar.
Nu får vi vänta till Tibertiusdagen då våren anländer,björnarna går ur idet och kontrollerna skall ut igen – fast på nya kontrollpunkter ...


268
inlägg i gästboken

EasyBook

© 2019 Orientering på Idrefjäll
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.